Επιλέξτε τη γλώσσα σας

  LEGO® CON 2021

  Η πρώτη εικονική έκθεση της LEGO® είναι πραγματικότητα!

  Η LEGO® CON θα διεξαχθεί online στις 26 Ιουνίου 2021, με διάρκεια 90 λεπτά περίπου και θα περιλαμβάνει ζωντανά θεάματα, αποκαλύψεις νέων κυκλοφοριών και πολλές εκπλήξεις. 

  Tags: , ,
  Δύο χρόνια Breeks!

  Οι Breeks συμπλήρωσαν δύο (2) χρόνια λειτουργίας! Από το 2018 μέχρι σήμερα, καταφέραμε να εδραιωθούμε στον ελληνικό χώρο αλλά και να γίνουμε γνωστοί παγκοσμίως με τις δράσεις μας και δημιουργίες των μελών μας.

  Δημήτρης Σταμάτης: Ένας έλληνας σχεδιαστής παιχνιδιών LEGO

  Όλοι σχεδόν ξέρουμε τα σετ της σειράς LEGO Ninjago. Λίγοι ξέρουν όμως ότι πίσω από την ομάδα σχεδιασμού τους βρίσκεται και ένας έλληνας, ο Δημήτρης Σταμάτης. Ο Δημήτρης έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και βρήκε δουλειά ως σχεδιαστής των παιχνιδιών που αγάπησε από μικρός. Τον Δεκέμβριο που μας πέρασε βρέθηκε στην Ελλάδα και έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Lifo και στο κανάλι RISE TV, τα οποία ακολουθούν:

  Build to Give 2019 - Χτίζουμε για να δώσουμε #BuildtoGive

  Η νέα εκστρατεία της LEGO με όνομα "Build to Give" (Χτίζουμε για να Δώσουμε) τρέχει από σήμερα για ολόκληρο τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2019. Η εκστρατεία έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Για κάθε χριστουγεννιάτικο στολίδι που φτιάχνεται από τουβλάκια LEGO και δημοσιεύεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #BuildtoGive, η εταιρεία LEGO θα δωρίζει ένα σετ LEGO σε κάποιο παιδί που το έχει ανάγκη.

  Rebuild the World - Νέα εκστρατεία της LEGO

  Η LEGO εγκαινιάζει την εκστρατεία "Rebuild the World" ("Ξαναχτίστε τον Κόσμο") για να εμπνεύσει τη δημιουργικότητα στα παιδιά σε όλο τον κόσμο.Η εταιρεία έχει συνεργαστεί με τον μουσικό Mark Ronson, τον βρετανό σχεδιαστή και εφευρέτη Dominic Wilcox και τον 19χρονο φίλο του, old David Aguilar, ο οποίος δημιούργησε ένα προσθετικό χέρι από το LEGO για να "καλλιεργήσει τελικά τη δημιουργικότητα και την δυνατότητα επίλυσης προβλημάτων που έχει κάθε παιδί".

  Διαγωνισμός STEM της LEGO: Πείτε την ιδέα σας και κερδίστε δώρα!

  Ένας νέο πρωτότυπος διαγωνισμός "τρέχει" από σήμερα Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου έως το Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2019 στην ιστοσελίδα του LEGO Ideas. Αν και ο διαγωνισμός φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του LEGO Ideas, διαφέρει από τους υπόλοιπους στο ότι δεν απαιτείται να κατασκευάσετε κάτι, αλλά απλά να γράψετε και να παρουσιάσετε την ιδέα σας. Για πρώτη φορά εισάγονται στα LEGO Ideas τα σετ ρομποτικής της LEGO, όπως τo Mindstorms EV3, LEGO Boost και WeDo 2.0, καθώς και τα νεά έξυπνα τούβλα που υπάρχουν στα νέα σετ Technic.