Επιλέξτε τη γλώσσα σας

  Image
  Καλωσήλθατε στους Breeks!


  Image

  Ποιοί είμαστε

  Οι Breeks (Greek + bricks) είναι μία ελληνική κοινότητα ενηλίκων φίλων των LEGO® (AFOL). Είναι μια ομάδα δημιουργών πρωτότυπων κατασκευών LEGO®, ηλικίας από 18 ετών και πάνω, η οποία προωθεί τη δημιουργικότητα μέσω των προϊόντων του ομίλου LEGO®.

  Δραστηριότητες

  Οι Breeks προβάλλουν τις δημιουργίες τους συμμετέχοντας σε εκθέσεις και άλλες δραστηριότητες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι επίσημα αναγνωρισμένη λέσχη από την εταιρεία LEGO Δανίας.

  Γίνε μέλος!

  Για να γίνει κάποιος μέλος των Breeks, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και να έχει δημιουργικό πάθος με τα LEGO®. Η εγγραφή στους Breeks γίνεται μέσα από ειδική ηλεκτρονική αίτηση στην ιστοσελίδα μας.

  BrickLink Designer Program: Sold out η δημιουργία της Μαρίας Καλαόγλου!

  Sold out η δημιουργία της Μαρίας Καλαόγλου στο Bricklink Designer Program!

  Thrifticon 2023

  Την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023, διεξήχθη η Thrifticon 2023, το πρώτο και μεγαλύτερο event που προωθεί το thrifting, δηλαδή την βιωσιμότητα (sustainability) προϊόντων, όπως ρούχα, αξεσουάρ και παιχνίδια και οι Breeks δήλωσαν το παρόν με δημιουργίες από τουβλάκια LEGO!

  LEGO® Fortnite

  Το LEGO® Fortnite κυκλοφόρησε - ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι επιβίωσης στο Fortnite. Είναι το πρώτο παιχνιδι που προέρχεται από τη μακροχρόνια συνεργασία μεταξύ της Epic Games και του Ομίλου LEGO® (TLG) με στόχο την ανάπτυξη διασκεδαστικών και ασφαλών ψηφιακών χώρων για παιδιά και οικογένειες.

  Αστρομέρα 2023 (Make-a-Wish)

  Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 στην κατάμεστη αίθουσα του Ευγενίδιου Ιδρύματος (Πλανητάριο), αντήχησαν χαρούμενες παιδικές φωνές. Μαθητές, συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς και γονείς, ήρθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας, για την παραλαβή των βραβείων τους από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής του Make-a-Wish Hellas.

  LEGO© Back To School 2023

  Οι αναγνωρισμένες από την LEGO© λέσχες Breeks και The Brick, παρουσίασαν μοναδικές δημιουργίες τους από τουβλάκια LEGO©, στο Back To School event που θα διεξήχθη από 7/9 έως 23/9 στο Mediterranean Cosmos στην Θεσσαλονίκη.