Επιλέξτε τη γλώσσα σας

  Image
  Καλωσήλθατε στους Breeks!


  Image

  Ποιοί είμαστε

  Οι Breeks (Greek + bricks) είναι μία ελληνική κοινότητα ενηλίκων φίλων των LEGO® (AFOL). Είναι μια ομάδα δημιουργών πρωτότυπων κατασκευών LEGO®, ηλικίας από 18 ετών και πάνω, η οποία προωθεί τη δημιουργικότητα μέσω των προϊόντων του ομίλου LEGO®.

  Δραστηριότητες

  Οι Breeks προβάλλουν τις δημιουργίες τους συμμετέχοντας σε εκθέσεις και άλλες δραστηριότητες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι επίσημα αναγνωρισμένη λέσχη από την εταιρεία LEGO Δανίας.

  Γίνε μέλος!

  Για να γίνει κάποιος μέλος των Breeks, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και να έχει δημιουργικό πάθος με τα LEGO®. Η εγγραφή στους Breeks γίνεται μέσα από ειδική ηλεκτρονική αίτηση στην ιστοσελίδα μας.

  LEGO Back To School

  Οι αναγνωρισμένες από την LEGO© λέσχες Breeks και The Brick, θα παρουσιάσουν μοναδικές δημιουργίες τους από τουβλάκια LEGO©, στο Back To School event που θα διεξαχθεί από 7/9 έως 23/9 στο Mediterranean Cosmos στην Θεσσαλονίκη.
   
  Σας περιμένουμε όλους!
   

  Συνεργασία με Public : Pride 2023

  Ο Ιούνιος είναι ο μήνας κατά τον οποίο λαμβάνουν χώρα οι γιορτές pride σε όλο τον κόσμο και η Λέσχη φίλων της LEGO «Breeks» δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτές. Πιστεύουμε στην αρχή της ισότητας και της διαφορετικότητας και οραματιζόμαστε έναν κόσμο που να δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους ανεξαρτήτου φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού.

  Review: CMF σειρά Disney 100

   

  Βρισκόμαστε στο τέλος της άνοιξης και αυτό σημαίνει ότι έχουμε πλέον στα χέρια μας την δεύτερη σειρά CMF του έτους που είναι θεματική και επετειακή! Η LEGO© συνεργάζεται ξανά με την Disney© για να μας παραδώσουν μια τρίτη σειρά CMF που γιορτάζει τα 100 χρόνια της εταιρίας.

  Make-a-Wish Hellas: Βραδιά του Ευχαριστώ

  Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με τη συμμετοχή πλήθους οικογενειών και παιδιών ευχής, εθελοντών, δωρητών, γιατρών και φίλων του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) διεξήχθη η καθιερωμένη ετήσια Βραδιά του Ευχαριστώ του οργανισμού. Μία βραδιά απολογισμού και έκφρασης βαθιάς ευγνωμοσύνης.

  Vintage Toys 2023

  Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων η έκθεση Vintage Toys 2023.

  Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2022 - Αποτελέσματα

  Τα Χριστούγεννα 2022 οι Breeks διοργάνωσαν διαγωνισμό με θέμα τα Χριστούγεννα! Οι συμμετέχοντες θα έπρεπε να φτιάξουν ένα MOC μεγέθους το πολύ 16x16 studs και να μας στείλουν με email φωτογραφίες του.