Επιλέξτε τη γλώσσα σας

  Ποιοί είμαστε

   

  Οι Breeks (Greek + bricks) είναι μία ελληνική κοινότητα ενηλίκων φίλων των LEGO® (AFOL). Είναι μια ομάδα δημιουργών πρωτότυπων κατασκευών LEGO®, ηλικίας από 18 ετών και πάνω, η οποία προωθεί τη δημιουργικότητα μέσω των προϊόντων του ομίλου LEGO®.

  Τα μέλη των Breeks είναι ενήλικα άτομα τα οποία χρησιμοποιούν τα προϊόντα LEGO® για να κατασκευάζουν τις δικές τους μοντελιστικές δημιουργίες. Μέσα από τις δραστηριότητες της ομάδας:

  • Συνεργάζονται μεταξύ τους για τη δημιουργία σύνθετων κατασκευών.
  • Ανταλλάσσουν απόψεις κι ενημερώνονται για τις εξελίξεις στην αγορά των LEGO®.
  • Βελτιώνονται μέσα από την ευγενική άμιλλα και τη συνεργασία με τα άλλα μέλη.
  • Την προώθηση της τέχνης δημιουργίας MOC στο κοινό και την ένταξη νέων μελών που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς.
  • Την διάδοση των τεχνικών χτισίματος με τουβλάκια LEGO® στο κοινό.

  Για να γίνει κάποιος μέλος των Breeks, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και να έχει δημιουργικό πάθος με τα LEGO®. Η εγγραφή στους Breeks γίνεται μέσα από τη σχετική ιστοσελίδα. 

   

  Η ιστορία μας:

  Τον Οκτώβριο του 2018, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στους έλληνες MOCers, όπου κάθε φίλος των LEGO® θα μπορουσε να βρει νέα, πληροφορίες και οδηγίες-συμβουλές χτισίματος. Από τότε, μετά από ατελείωτες ώρες χτισίματος MOC, διασκεδάζοντας και γενικότερα κάνοντας αυτό που αγαπάμε, αποφασίσαμε να προχωρίσουμε ένα βήμα μπροστά.

  Έτσι, τον Ιανουάριο του 2019, δημιουργήσαμε ένα forum όπου όλοι οι φίλοι των LEGO® θα μπορούν να συναντηθούν διαδικτυακά.

  Τον Μάρτιο 2019 υποβάλλαμε αίτηση αναγνώρισης από την LEGO και από τον Απρίλιο 2019 είμαστε επίσημη αναγνωρισμένη λέσχη LEGO (RLUG)! Καλωσήλθατε στο Breeks LUG!{/lang}

   

  [MOC= My Own Creation (Ιδιωτικές πρωτότυπες δημιουργίες. Όχι αντίγραφα ή αυθεντικά σετ)]

   

  Tags: