Επιλέξτε τη γλώσσα σας

  LEGO® Fortnite

  Το LEGO® Fortnite κυκλοφόρησε - ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι επιβίωσης στο Fortnite. Είναι το πρώτο παιχνιδι που προέρχεται από τη μακροχρόνια συνεργασία μεταξύ της Epic Games και του Ομίλου LEGO® (TLG) με στόχο την ανάπτυξη διασκεδαστικών και ασφαλών ψηφιακών χώρων για παιδιά και οικογένειες.

  Αστρομέρα 2023 (Make-a-Wish)

  Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 στην κατάμεστη αίθουσα του Ευγενίδιου Ιδρύματος (Πλανητάριο), αντήχησαν χαρούμενες παιδικές φωνές. Μαθητές, συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς και γονείς, ήρθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας, για την παραλαβή των βραβείων τους από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής του Make-a-Wish Hellas.

  LEGO© Back To School 2023

  Οι αναγνωρισμένες από την LEGO© λέσχες Breeks και The Brick, παρουσίασαν μοναδικές δημιουργίες τους από τουβλάκια LEGO©, στο Back To School event που θα διεξήχθη από 7/9 έως 23/9 στο Mediterranean Cosmos στην Θεσσαλονίκη.
  Συνεργασία με Public : Pride 2023

  Ο Ιούνιος είναι ο μήνας κατά τον οποίο λαμβάνουν χώρα οι γιορτές pride σε όλο τον κόσμο και η Λέσχη φίλων της LEGO «Breeks» δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτές. Πιστεύουμε στην αρχή της ισότητας και της διαφορετικότητας και οραματιζόμαστε έναν κόσμο που να δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους ανεξαρτήτου φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού.

  Review: CMF σειρά Disney 100

   

  Βρισκόμαστε στο τέλος της άνοιξης και αυτό σημαίνει ότι έχουμε πλέον στα χέρια μας την δεύτερη σειρά CMF του έτους που είναι θεματική και επετειακή! Η LEGO© συνεργάζεται ξανά με την Disney© για να μας παραδώσουν μια τρίτη σειρά CMF που γιορτάζει τα 100 χρόνια της εταιρίας.

  Make-a-Wish Hellas: Βραδιά του Ευχαριστώ

  Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με τη συμμετοχή πλήθους οικογενειών και παιδιών ευχής, εθελοντών, δωρητών, γιατρών και φίλων του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) διεξήχθη η καθιερωμένη ετήσια Βραδιά του Ευχαριστώ του οργανισμού. Μία βραδιά απολογισμού και έκφρασης βαθιάς ευγνωμοσύνης.