Επιλέξτε τη γλώσσα σας

    AthensCon 2022

    AthensCon 2022

    To AthensCon είναι το πρώτο πραγματικά μεγαλο συνέδριο της χώρας που έχει άμεσες επιρροές από τα Comic-Con και τις εκθέσεις του εξωτερικού που προωθούν τα μοντέρνα χόμπι και τις καθημερινές ασχολίες του κόσμου. Είναι μια γιορτή που αγκαλιάζει όλα τα είδη της ποπ κουλτούρας και τα χόμπι που απορρέουν από αυτήν, η οποία πηγάζει από την κοινωνία και τις τέχνες, αγγίζοντας με μοναδικό τρόπο τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτή. Καθένας από εμάς επιλέγει να γεμίζει τη ζωή του με τον τρόπο που του αρέσει. Τα κόμικς, ο κινηματογράφος, τα video games, τα επιτραπέζια παιχνίδια, όλα μας χαρίζουν συναισθήματα που κάνουν την καθημερινότητα πιο απολαυστική. Το φεστιβάλ είναι γεμάτο ζωή, χρώματα και συναισθήματα όλων των ειδών που γεννιούνται μέσα από το κάθε βήμα που κάνουν οι επισκέπτες στο χώρο της διήμερης εκδήλωσης.

    Το 2022, μετά από τρία χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας του COVID-19, το AthensCon επέστρεψε μεγαλύτερο και δυναμικότερο από ποτέ! Το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022, το Γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο γέμισε ασφηκτικά με φίλους της ποπ κουλτούρας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά της δημιουργίες των μελών μας.

    Οι Breeks ήταν παρόντες με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, στο οποίο οι επισκέπτες μπόρεσαν να δουν τις εκπληκτικές δημιουργίες των μελών μας και τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να παίξουν με τουβλάκια LEGO και να φτιάξουν τις δικές τους δημιουργίες.

    Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση: