Επιλέξτε τη γλώσσα σας

  Hellenic Educational Robotics Organization (H.E.R.O.)

  Hellenic Educational Robotics Organization (H.E.R.O.)

  Ο HELLENIC EDUCATIONAL ROBOTIC ORGANIZATION - H.E.R.O. ξεκίνησε το 2021 με εμπνευστές ανθρώπους με αγάπη για την ρομποτική και τους νέους. Ο οργανισμός απαρτίζεται από μία κεντρική διοικούσα επιτροπή και μέλη τα οποία διαθέτουν ειδικούς ρόλους για την εύρυθμη λειτουργία του. Με έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης και με μέλη, φίλους και συνεργάτες από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, ο οργανισμός διοργανώνει πλήθος δράσεων με στόχο τη διάδοση των ιδεών των STEAM σε νέους και μεγάλους. Αυτά όλα πραγματοποιούνται με την εθελοντική προσπάθεια των μελών του, με πάθος και αγάπη για τους νέους και τη ρομποτική και με ιδιαίτερη προσοχή και ευαισθησία στις ευάλωτες ομάδες του πλυθησμού.

  ΣΤΟΧΟΣ

  Η διάδοση των επιστημών της ρομποτικής των θετικών επιστημών, των επιστημών μηχανικού σε ένα περιβάλλον ευγενούς άμιλλας, ίσης μεταχείρισης, διαφάνειας και ευαισθητοποίησης της παγκόσμιας κοινότητας

  ΟΡΑΜΑ

  Η δυνατότητα ίσης πρόσβασης των ανθρώπων χωρίς διάκριση φύλου, έθνους, θρησκείας ή οποιασδήποτε άλλης διάκρισης στη ρομποτικής και τα STEAM. Δημιουργία ενός κόσμου με τα κατάλληλα εργαλεία για πρόσβαση στην εκπαιδευτική ρομποτική και τις φυσικές επιστήμες από όλους τους ανθρώπους της οικουμένης. Σχεδιασμός των κατάλληλων προϋποθέσεων για την εργαλειοποίηση της εκπαιδευτικής ρομποτικής ως μέσω ένταξης ανθρώπων με κινητικά ή νοητικά προβλήματα και με ιδιαίτερη έμφαση στην ίση μεταχείριση των γυναικών στον τομέα των STEAM.

   

   

   

   

   

  Στοιχεία επικοινωνίας: 

  Διεύθυνση:   Εθνομαρτύρων 22, Μεσαμπελιές - Ηράκλειο Κρήτης
  Τηλέφωνο:   Director : 6949051370 , Chairman: 6932400491
  Email:   Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
       
  Website:   https://www.he-ro.gr/
  Facebook:   HERO Hellenic Educational Robotics Organization