Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Καλώς σας βρήκα από Τούμπα Θεσσαλονίκης

More
4 Χρόνια 7 Μήνες πριν #2077 by Tony Paketoni
Καλώς σας βρήκα από Τούμπα Θεσσαλονίκης 
ακολουθούσα καιρό τη σελίδα σας στο φεησμπουκ και πλέον έγινα μέλος και στην ιστοσελίδα σας.. Είμαι moc χτίστης από μικρό παιδί, τώρα είμαι 33 και επέστρεψα ξανά στον κόσμο του Lego αφότου ήρθε στον κόσμο ο 1ος γιος μου και είναι πλέον σε ηλικία να κατασκευάζει δικά του παιδικα mocs (είναι 5)
The following user(s) said Thank You: BoBKiD, Ardohoth, PantelisM, Giggs, Mpyromaxos, computer_freakgr, lego whisperer, lamnian

Please Σύνδεση to join the conversation.

More
4 Χρόνια 7 Μήνες πριν #2079 by lego whisperer
Καλώς ήρθες στη παρέα μας Tony!Η αγάπη για τα lego είναι διαχρονική αξία, οπότε καταλαβαίνουμε ακριβώς αυτό που περιγράφεις!Με χαρά περιμένουμε να μοιραστείς φωτογραφίες από τις δουλειές σου και γιατί όχι και από εκείνα που φτιάχνεις μαζί με το καμάρι σου. Ακολούθησε επίσης την σελίδα μας στο Instagram στην οποία παρουσιάζονται κατασκευές μελών μας!Καλή συνέχεια!

More
4 Χρόνια 7 Μήνες πριν #2080 by SATSOK
kalos hrthes ... ta lego einai "xalarosi - jedoma - apofortisi" apo thn ka8imerinotita.
Anamenoume dimiourgies sas :)

More
4 Χρόνια 7 Μήνες πριν #2082 by Giggs
Καλως ηρθες φιλε!!!!! 

More
4 Χρόνια 7 Μήνες πριν #2083 by PantelisM
καλως ηρθες στην παρεα μας ελπιζω να το διασκεδασεις και να μοιραστεις μαζι μας τις σκεψεις και τις δημιουργίες σου!!

More
4 Χρόνια 7 Μήνες πριν #2086 by computer_freakgr
Καλώς σε δεχτήκαμε :-) Είναι ευκαιρία να επανέλθεις δυναμικά στο χώρο!

There are 10 types of people: those who understand the binary arithmetic system and those who don't...

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.221 δευτερόλεπτα

Login Form