Εγκατάσταση LEGO Digital Designer σε Windows 10

  • admin
  • Συντάκτης θέματος
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
23/04/2019 20:10 - 19/08/2019 14:21 #480 από admin
Εγκατάσταση LEGO Digital Designer σε Windows 10 δημιουργήθηκε από admin


Μετά την κυκλοφορία των Windows 10 έκδοση 1809 ή μεταγενέστερης, ο Adobe Flash Player είναι πλέον ενσωματωμένος στο λειτουργικό. Αυτό είναι μεν καλό διότι αυξάνει την συμβατότητα με αρκετές εφαρμογές, αλλά όμως παρουσιάζει πρόβλημα στην εγκατάσταση μερικών άλλων. Μία από αυτές είναι το LEGO Didital Designer (LDD).

Κατά την διάρκεια της εγκατάστασής του, το LDD προσπαθεί να εγκαταστήσει τον Adobe Flash Player και παρουσιάζει σφάλμα λάθους διότι υπάρχει ήδη στο σύστημα, με αποτέλεσμα να τερματίζεται η διαδικασία.

Μια προσωρινή λύση είναι να αντιγράψετε τα περιεχόμενα του αρχείου .exe σε έναν φάκελο και να το τρέχετε απευθείας από εκεί. Αυτό θα σας επιτρέψει να δουλεύετε το LDD κανονικά, αλλά αν ασχολείστε με προγράμματα Rendering όπως το POV-Ray, θα έχετε πρόβλημα στην λειτουργία τους.

Για να αποφύγουμε όλα τα παραπάνω, δημιουργήσαμε ένα αρχείο .bat που εκτελεί κάποιες ενέργειες, διορθώνοντας το πρόβλημα κατά την εγκατάσταση του LDD ώστε αυτή να εκτελεστεί και να ολοκληρωθεί κανονικά.

Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:
1) Κατεβάστε το αρχείο εγκατάστασης του LEGO Digital Designer από ΕΔΩ .
2) Κατεβάστε τα παρακάτω αρχεία από την ιστοσελίδα μας και αποθηκεύστε τα στον ΙΔΙΟ φάκελο με το αρχείο εγκατάστασης του LDD.
--> 7za.exe (πρόγραμμα αποσυμπίεσης αρχείων .zip)
--> install_LDD_en.bat
3) Σύρετε το αρχείο εγκατάστασης του LDD (.exe) πάνω στο αρχείο LDD_install_en.bat.
4) Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.


Παρατηρήσεις:
Όλα τα αρχεία θα πρέπει να είναι στον ΙΔΙΟ φάκελο.
Θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1.5GB ελεύθερου χώρου στον δίσκο (320ΜΒ το αρχείο εγκατάστασης, 350MB προσωρινά αρχεία που στην συνέχεια διαγράφονται και 950MB περίπου για το πρόγραμμα)

ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!


Πώς λειτουργεί:
Το πρόγραμμα αντικαθιστά το αρχείο εγκατάστασης του Adobe Flash Player με ένα αρχείο που δεν επιστρέφει μήνυμα λάθους, "ξεγελώντας" έτσι την διαδικασία, κάνοντάς την να συνεχίσει κανονικά.


Εκδόσεις:
1.0 Αρχική έκδοση
1.1 Τροποποποίηση ώστε το αρχείο να λειτουργεί με μελλοντικές εκδόσεις του LDD.
1.2 Εμφάνιση μηνύματος προειδοποίησης όταν διαγράφονται τα προσωρινά αρχεία


Φωτογραφίες:






Προσοχή:
Εάν εμφανιστεί στην οθόνη σας μήνυμα "Τα Windows προστάτευσαν τον υπολογιστή σας", πατήστε στα σημεία που δείχνει η παρακάτω εικόνα για να το παρακάμψετε :

Συνημμένα:
Last edit: 19/08/2019 14:21 by admin.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.228 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ