Κανόνες λειτουργίας forum / ιστοσελίδας

  • admin
  • Συντάκτης θέματος
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
13/02/2019 21:43 - 21/02/2019 15:41 #3 από admin

Το να δημοσιεύετε στην ιστοσελίδα breeks.gr, συμπεριλαμβανόμενου και του forum, σημαίνει οτι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε απόλυτα με τους παρακάτω γενικούς όρους:
  1. Παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα ευγενικοί προς όλους και να χρησιμοποιείτε σωστό και ορθογραφημένο λόγο, στον βαθμό βέβαια που μπορείτε. Ο δημόσιος λόγος αποτελεί ευθύνη. Το γενικότερο επίπεδο έκφρασης εξαρτάται από όλους μας. Η χρήση των greeklish δεν επιτρέπεται. Σε περίπτωση που για τεχνικούς λόγους είναι αδύνατον να γράψετε στα Eλληνικά, χρησημοποιήστε την παρακάτω υπηρεσία μετατροπής greeklish σε Eλληνικά: speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
  2. Αποφεύγετε πάσα είδους ρατσιστικά, σεξιστικά, θρησκευτικά και πολιτικά σχόλια καθώς και βωμολοχίες. Οι παραβάτες θα χάνουν ΑΜΕΣΑ την πρόσβαση στο φόρουμ (με ακύρωση/ban του account τους) χωρίς άλλες εξηγήσεις.
  3. Απαγορεύεται η χρήση της ιστοσελίδας για προσωπικές επιθέσεις, διενέξεις και διαμάχες.
  4. Μην δημοσιεύετε κείμενα γραμμένα με κεφαλαία (all caps), γενικά θεωρείται αγενές.
  5. Αποφεύγετε τα διπλά post (εκτός αν το θέμα είναι διαφορετικό). Αν θέλετε να συμπληρώσετε κάτι στα λεγόμενά σας, προτιμήστε να κάνετε edit το ήδη υπάρχον post σας.
  6. Απαγορεύεται το spamming, είτε δημόσια, είτε με προσωπικά μηνύματα, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο, καθώς και η διαφήμιση εταιρειών, εμπορικών προϊόντων ή/και υπηρεσιών, κάθε είδους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαφήμιση επικοινωνήστε με τον Administrator του web site.
  7. Πριν δημιουργήσετε νέο θέμα καλό θα είναι να ελέγξετε εάν το θέμα συζητείται ήδη κάπου αλλού.
  8. Τα μηνύματά θα πρέπει να δημοσιεύονται σε τμήμα, του οποίου η θεματολογία (τίτλος - περιγραφή) σχετίζεται με το περιεχόμενο των μηνυμάτων σας. Οι Moderators έχουν το δικαίωμα να μετακινήσουν οποιοδήποτε θέμα συζήτησης στην κατάλληλη περιοχή καθώς και να αλλάξουν τον τίτλο του, όπως και το δικαίωμα να διαγράφουν οποιοδήποτε περιεχόμενο παραβιάζει τους παρόντες όρους χρήσης.
  9. Απαγορεύεται η δημοσίευση υπερσυνδέσμων (links) που οδηγούν σε καταστήματα με αντίγραφα προϊόντων LEGO.
  10. To breeks.gr και οι διαχειριστές του δεν φέρουν καμμία ευθύνη για περιστατικά πέραν του ιστοχώρου. Η διεύθυνση του site είναι αντίθετη προς κάθε επικίνδυνη ή παράνομη ενέργεια.


To breeks.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους κανόνες ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση
Last edit: 21/02/2019 15:41 by admin.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.186 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ