Συνδεση / Login

or
or

Διαγωνισμός: Μένουμε σπίτι και Χτίζουμε την πόλη του αύριο

 

Οι Breeks σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Κρήτης, στο πλαίσιο της καμπάνιας "Μένουμε Σπίτι" του Υπουργείου Υγείας στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του ιού COVID-19 (Coronovirus), διοργανώνουν έναν ξεχωριστό διαγωνισμό για τους μικρούς και μεγάλους φίλους των LEGO®, με θέμα "Μένουμε Σπίτι και Χτίζουμε την Πόλη του Αύριο".

Πώς φαντάζεστε ότι θα είναι η πόλη σας σε μερικές δεκάδες / εκατοντάδες / χιλιάδες χρόνια; Πώς θα είναι τα μελλοντικά εργοστάσια παραγωγής ανακυκλώσιμης ενέργειας;

Σας καλούμε, γονείς και παιδιά παρέα, να φτιάξετε μια πόλη όπως τη φαντάζεστε με τουβλάκια LEGO® και σας δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσετε φανταστικά δώρα! Χτίστε τις ιδέες σας με τουβλάκια Lego και στείλτε μας με email ή μέσω της ειδικής φόρμας φωτογραφίες των δημιουργιών σας. Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από 15 Μαρτίου 2020 έως 26 Απριλίου 2020 και ώρα 23:59 (παράταση διαγωνισμού!).

 

Θα υπάρχουν τέσσερις (4) κατηγορίες συμμετοχών ανά ηλικία:

  • 6-13 ετών
  • 14-18 ετών 
  • 18+ ετών
  • Κατηγορία γονέων + παιδιά (συνεργατικές δημιουργίες)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε τύπο τούβλων από σετ LEGO® όπως: LEGO® Duplo®, LEGO® System (City, Super Heroes, Star Wars, Friends, Ninjago κλπ), LEGO® Mindstorms® (NXT, EV3 κλπ), Boost®, WeDo®, Spike® κλπ ή συνδυασμό αυτών. Προσοχή όμως, να χρησιμοποιήσετε ΜΟΝΟ αυθεντικά τουβλάκια LEGO® και όχι απομιμήσεις ή άλλα προϊόντα!

 

Όλες οι δημιουργίες θα βαθμολογηθούν από τα μέλη των Breeks και ο δημιουργός της καλύτερης από κάθε κατηγορία θα λάβει ένα δώρο LEGO®!

 

 

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να διαβάσετε τους κανόνες του διαγωνισμού!

 

 

     

 

LEGO® is a trademark of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this website.
©2018-2019 Breeks RLUG. All rights reserved. 

 

Go to top