Συνδεση / Login

or
or

Cart

Δραστηριότητες - Εκδηλώσεις

**ΠΡΟΣΟΧΗ - WARNING **

Όλες οι φυσικές εκδηλώσεις, από το 2020 έως την 30 Απριλίου 2022, αναβλήθηκαν/ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας του COVID-19 (Κορωνοϊός).

All physical events, from 2020 until 30 April 2022, were postponed or cancelled due to measures against COVID-19 (Coronavirus).

Μπορείτε να δείτε τις μελλοντικές δραστηριότητές μας κάνοντας κλικ στο link "Μελλοντικές εκδηλώσεις" παρακάτω.

You can see our future events by clicking HERE.

Subcategories

Thursday, 13 October 2022
StarDay 2022

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 στην κατάμεστη αίθουσα στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, αντήχησαν χαρούμενες παιδικές φωνές. Μαθητές, συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς και γονείς, ήρθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας, για την παραλαβή των βραβείων τους από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής του Make-a-Wish Hellas.

Το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής υλοποιείται με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων εδώ και 24 ολόκληρα χρόνια. Στο πλαίσιο του προγράμματος πραγματοποιείται ετήσιος δημιουργικός διαγωνισμός, όπου οι μαθητές καλούνται να δημιουργήσουν ένα «έργο» το οποίο θα αποτυπώνει τη δική τους συμβολή στον δύσκολο αγώνα των παιδιών ευχής. Οι συμμετοχές για το 2021 ξεπέρασαν τις 2000 και συνολικά βραβεύτηκαν 55 εκπαιδευτικές δομές από διάφορες βαθμίδες. Μέσα από τα έργα που δημιούργησαν οι μαθητές, αποτυπώνεται η ευαισθησία των παιδιών για τα παιδιά με ιδιαιτερότητες, όπως ένα αμαξίδιο ή η απώλεια των μαλλιών, καθώς και η αθώα, παιδική ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά. Ξεχώρισαν δε οι συμμετοχές των ειδικών σχολείων, που ξεπέρασαν τις 60, ενώ 9 από αυτές απέσπασαν και κάποιο βραβείο.

Οι Breeks συμμετείχαν στην εκδήλωση με δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά:

  • Πίστα με τηλεκατευθυνόμενα οχήματα από LEGO
  • Χύμα τουβλάκια LEGO για να παίξουν τα παιδιά
Images: 20
StarDay 2022

LEGO® is a trademark of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this website.
©2018-2019 Breeks RLUG. All rights reserved. 

 

Go to top