Συνδεση / Login

or
or

Η αντικατάσταση του LEGO Digital Designer (LDD) από το StudIO του Bricklink

Την 12 Ιανουαρίου 2022 η LEGO ανακοίνωσε την παύση υποστήριξης του δημοφιλούς προγράμματος δημιουργίας 3D μοντέλων "LEGO Digital Designer" ή L.D.D.

Το πρόγραμμα LDD κυκλοφόρησε αρχικά το 2004 και παρέμεινε ενημερωμένο από την LEGO μέχρι το 2018. Παράλληλα, το BrickLink είχε δημιουργήσει την δική του εφαρμογή με όνομα Stud-IO η οποία είχε πάντα ενημερωμένο κατάλογο κομματιών LEGO και συνεχή υποστήριξη με νέες εκδόσεις σε τακτά διαστήματα.

Η παύση υποστήριξης του LDD και η εξαγορά του BrickLink από την LEGO το 2019, κίνησε την περιέργεια όλων σχετικά με το μέλλον του δημοφιλούς προγράμματος. Έτσι, την 12 Ιανουαρίου 2022, μπήκε το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του LDD μετά την επίσημη ανακοίνωση της LEGO σχετικά με την παύση υποστήριξής του και την αντικατάστασή του από την εφαρμογή Stud-IO του BrickLink. Η προτελευταία έκδοση του προγράμματος LDD (4.3.10) θα είναι διαθέσιμη μέχρι την 31 Ιανουαρίου 2022, ημερομηνία μετά την οποία θα υπάρχει μόνο η εφαρμογή Stud-IO.

Μπορείτε να κατεβάσετε το LDD έκδοση (4.3.11) από την ιστοσελίδα μας ΕΔΩ (LDD v4.3.11). Εάν επιθυμείτε να εγκαταστήσετε το LDD στον υπολογιστή σας ακολουθήστε τον ειδικό οδηγό μας κάνοντας κλικ ΕΔΩ (Εγκατάσταση LEGO Digital Designer σε Windows 10).

 

More in this category:

LEGO® is a trademark of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this website.
©2018-2019 Breeks RLUG. All rights reserved. 

 

Go to top