Συνδεση / Login

or
or

Δύο χρόνια Breeks!

Οι Breeks συμπλήρωσαν δύο (2) χρόνια λειτουργίας! Από το 2018 μέχρι σήμερα, καταφέραμε να εδραιωθούμε στον ελληνικό χώρο αλλά και να γίνουμε γνωστοί παγκοσμίως με τις δράσεις μας και δημιουργίες των μελών μας.

Σύντομο ιστορικό:

Την άνοιξη του 2018, ως μικρή τότε παρέα ενήλικων φίλων LEGO®, με αρκετή πείρα στον χώρο, αποφάσισαμε να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο.

Τον Οκτώβριο του 2018, δημιούργησαμε μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στους έλληνες MOCers, όπου κάθε φίλος των LEGO® θα μπορουσε να βρει νέα, πληροφορίες και οδηγίες-συμβουλές χτισίματος. Από τότε, μετά από ατελείωτες ώρες χτισίματος MOC, διασκεδάζοντας και γενικότερα κάνοντας αυτό που αγαπάμε, αποφασίσαμε να προχωρίσουμε ένα βήμα μπροστά.

Έτσι, τον Ιανουάριο του 2019, δημιουργήσαμε ένα forum όπου όλοι οι φίλοι των LEGO® θα μπορούν να συναντηθούν διαδικτυακά.

 Τον Μάρτιο 2019 υποβάλλαμε αίτηση αναγνώρισης από την LEGO® Δανίας και από τον Απρίλιο 2019 είμαστε επίσημη αναγνωρισμένη λέσχη LEGO® (RLUG)!

  Η πρώτη μας έκθεση:

Τον Σεπτέμβριο του 2019, συμμετείχαμε με μεγάλη επιτυχία στο 3ο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που διοργάνωσε το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Ηρακλείου, στο Ηράκλειο Κρήτης. 

 

 

 

Διεθνής αναγνώριση:

Δεν ειναι λίγες οι φορές στο παρελθόν που ξένες ιστοσελίδες ενημερωσης για θέματα που αφορούν στα LEGO®, φιλοξένησαν δημιουργίες των μελών μας στα πρωτοσέλιδά τους, ενώ μέλη μας, όπως ο Γιώργος "Mpyromaxos" Ευθυμόπουλος κατέλαβε στο παρελθόν την δεύτερη θέση σε διεθνή διαγωνισμό δημιουργίας με τουβλάκια LEGO®. Παράλληλα, το μέλος μας Γιώργος "Paintballman" Αδαμίδης, είναι ένας από τους διαχειριστές της σελίδας eurobricks, σε ότι αφορά στα παιχνίδι ρόλων με δημιουργίες από τουβλάκια LEGO®, "The Great Brick War".

 

 

   
Δημιουργία του Ανδρέα "Giggs" Γκίκα η οποία δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα "BrickNerd" Δημιουργία του Γιώργου "Mpyromaxos" Ευθυμόπουλος, η οποία δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα "Brothers Brick".

 

Δωρεά στο Ίδρυμα "Ανοιχτή Αγκάλιά" του Νοσοκομείου Παίδων "Π. και Α. Κυριακού"

Η τελευταία μας μεγάλη πράξη αγάπης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 2 Ιουλίου, όπου αποφασίσαμε πως πρέπει να χαρίσουμε ένα μεγάλο χαμόγελο στα παιδιά που νοσηλεύονται με καρκίνο στο νοσοκομείο Παίδων "Π. & Α. Κυριακού" και "Αγία Σοφία".

Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Φίλων Παιδιατρικής Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά», το οποίο έχει την έδρα του στο Νοσοκομείο Παίδων, επισκεφθήκαμε τις εγκαταστάσεις της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» και παραδώσαμε περισσότερα από 100 σετ LEGO® με σκοπό να μοιραστούν στις μικρές ψυχές που παλεύουν με την επάρατη νόσο και νοσηλεύονται στα δύο νοσοκομεία.

 

 

Το μέλλον:

Μπορεί οι δραστηριότητές μας να έχουν σταματήσει προσωρινά λόγω της τρέχουσας κατάστασης με τον COVID-19, αλλά ο προγραμματισμός των μελλοντικών δραστηριοτήτων μας συνεχίζεται με γοργούς και σταθερούς ρυθμούς!

Μείνετε συντονισμένοι! Σας ετοιμαζουμε πολλές και μεγάλες εκπλήξεις! 

 

 

LEGO® is a trademark of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this website.
©2018-2019 Breeks RLUG. All rights reserved. 

 

Go to top